Attól függetlenül, hogy milyen a kapcsolat a szüleinkkel, ők fognak a legjobban hiányozni nekünk, amikor már nem lesznek köztünk.

A szülők nagyon fontos szerepet töltenek be az életünkben, jók vagy rosszak, nekik köszönhetően vagyunk azok akik vagyunk. A szülők megérdemlik, hogy tiszteljük őket mert sokat tettek értünk, mindig mellettünk voltak amikor szükségünk volt rájuk, mindig segítőkezet nyújtottak nekünk.

A szüleink igazából a legmegbízhatóbb barátaink. Lehet, hogy nem minden szülő a legjobb, lehet, hogy nem mindegyik tudott a legjobban megbirkózni a szülői feladattal, lehet, hogy nem voltak mindig olyanok mint ahogy azt mi szerettük volna lehet, hogy nem mondhatunk el nekik mindent, de a viselkedésünktől függetlenül ők mindig megbocsájtanak nekünk és tárt karokkal várnak.

Megtanítottak bennünket arra, hogy mi a jó és mi a rossz, és akkor sem hagytak cserben bennünket amikor hibáztunk, mert ők mindig szeretnek minket.

Ők mindig érzik, ha segítségre van szükségünk. Ne feledjétek, a szülők a legfontosabb személyek az életünkben, de sajnos néha elfeledkezünk erről. Nekik is szükségük van a mi támogatásunkra és szeretetünkre.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Egyéb
Címke:  
Egyéb
|
Időpont:
2018. 12. 29.
A nővérek korábban azt gondolták, hogy csak szenilis...
Egyéb
Címke:  
Egyéb
|
Időpont:
2018. 12. 29.
"5 éves korom óta arról álmodoztam, hogy megtalálom a vér szerinti anyámat."
Egyéb
Címke:  
Egyéb
|
Időpont:
2019. 01. 14.
A gyerekek a szobájukban játszottak, amikor megtörtént a baj, de szerencsére nem lett tragédia belőle.